Ons assortiment

Vanuit de dichte bossen in Canada wordt het beste hout geselecteerd. Dat hout wordt vervolgens in Nederland verwerkt om de mooiste Boomstamtafels met passie en aandacht te maken. Uniek in Nederland en omstreken, een echte Boomstamtafel is te herkennen aan het originele brandmerk in het blad. Een echte boomstamtafel heeft een stoere, krachtige uitstraling en de uitmuntende kwaliteit.

Eikenhouten boomstamtafels met boomschorsranden

Bij deze stoere en massieve eikenhoutentafels is de boomschorsrand nog zichtbaar. Je kunt kiezen voor een lichte, gemiddelde of extreme welving, maar waar je ook voor kiest met deze tafel haal je de natuur in huis. Een mooie mat transparant lak maakt dat de tafel lijkt alsof hij zo uit het bos komt, maar ook de warmere kleuren geven de tafel een robuuste uitstraling.

Ronde tafels

Op zoek naar gezelligheid? Dan zou een ronde tafel wel eens jouw tafel kunnen zijn. Gemaakt van massief eikenhout geeft een ronde tafel sfeer in vierkante ruimtes. Een tafel waar je uren aan kunt tafelen of borrelen waarbij iedereen contact heeft met elkaar. Ook hier kun je kiezen voor stoerder en robuust of juist elegant en chique.

Ovale tafels

Een massieve eikenhouten tafel met een prachtige ovale vorm. Brengt gezelligheid in een interieur met strakke lijnen maar staat ook zijn mannetje als eetkamertafel. De afgeronde vormen geven meer ruimte in je interieur en door de vorm is iedereen aan tafel betrokken. Kies een 4cm dik blad voor een robuustere uitstraling of een verjongde rand voor een slankere look. Prachtig in elke kleur die we in onze collectie hebben.

Rechte Tafels

Deze tafels zijn net als de tafel met boomschorsranden van massief eiken gemaakt. In plaats van de welvingen aan de zijkant worden hier de kanten recht gemaakt. De tafel krijgt hierdoor een strakkere uitstraling. Deze tafels zijn wat minder robuust qua hout en lenen zich daardoor uitstekend voor alle kleuren die we in de collectie hebben. Een robuuste landelijke uitstraling? Kies voor de mat transparantielak of de White. Liever hotelchique, kies dan voor een zwarte kleur.

Speciale tafels

Ben je op zoek naar een speciale vorm of uitstraling. Bekijk eens onze Saint-Jerome, een prachtige Deens Ovale tafel met een visgraatmotief. Prachtig in een mat transparante lak of juist in een donkere kleur om de visgraat mooi uit te laten komen. Liever een ultra stoere uitstraling, bekijk dan eens onze Wood Buffalo.

Deze massief eikenhouten boomstamtafel met rechte randen is gemaakt van zeer oude gebinten heeft een grof oppervlak met gaten en scheuren. We gebruiken hier enkel de mat transparant lak als finish om zo de robuuste en zeer unieke eigenschappen van deze eikenhouten boomstamtafel te bewaren. Dit is Canada ten voeten uit.

Stel zelf jouw eikenhouten boomstamtafel met het onderstel en de kleur van jouw keuze samen in onze unieke boomstamtafel configurator.

OVALE TAFELS

Ontwerp je eigen Boomstamtafel

Stel nu je eigen tafel samen