Maatwerk

Je bent op zoek naar die unieke eikenhouten boomstamtafel, maar in ons assortiment kun je niet vinden wat je zoekt. Je wilt een andere vorm, een andere afmeting, ene andere houtdikte of een andere breedte! Of je wilt heel graag een salontafel of TV-meubel in dezelfde stijl en kleur als je eikenhouten boomstamtafel. Geen probleem in onze werkplaats maken we niet alleen de tafel van jouw wensen helemaal op maat. We maken alles dat je van eikenhout kunt maken. Of het nu gaat om een standaardlijn of een door jou getekende versie, wij zorgen dat het gemaakt wordt. Meer informatie stuur ons dan een mail en één van onze medewerkers neemt contact met je op.

Duurzaam en verantwoord tafelen

Bij Boomstamtafels gebruiken we alleen maar kwalitatief hoogwaardig en duurzaam hout. We houden hierbij rekening met de regio’s waar het bos gekapt wordt. Als ons hout komt uit Europa waardoor je zeker weet dat jouw eikenhouten boomstamtafel niet uit het regenwoud komt.

Verantwoord en sociaal ondernemen daar staan we voor. Daarom werken we ook samen met een sociale werkplaats en zetten we jongeren met een beperking tot de arbeidsmarkt samen met hun coach in tijdens ons productieproces in de werkplaats. Een gouden combinatie met onze professionele meubelmakers waardoor een team is ontstaan die met passie werkt aan het maken van de mooiste Boomstamtafels.