Onderhoud

Eikenhouten boomstamtafels zijn natuurlijke producten. Gebruik daarom ook alleen natuurlijke producten om de tafel schoon te maken. Een lauwwarme microvezeldoek met een druppel Dreft reinigt je tafel zonder de bovenlaag aan te tasten. Gebruik GEEN allesreiniger of agressieve schoonmaakmiddelen. Zij tasten de bovenlaag van je tafel aan. Toch een vlek van bijv. een olijf die op de tafel is blijven liggen? Behandel de vlek een aantal dagen met afwasmiddel. De vlek zal vervagen en uiteindelijk uit de tafel trekken.

Gebruik onderzetters bij het gebruik van warme producten om de tafel de beschermen en deze zo lang mogelijk mooi te houden. Plaats geen grote voorwerpen als vazen en fruitschalen binnen 8 weken na levering. De kleur heeft de tijd nodig om uit te harden.

Is de tafel toch wat valer geworden. Je kunt bij ons een onderhoudset bestellen. Hierin zitten een zeep en een polisher waarmee je de tafel kunt reinigen en daarna met de polisher weer kunt sealen. Na behandeling ziet de tafel er weer uit als nieuw. De kosten voor deze onderhoudset bedragen €39,99.