Over Boomstamtafels.nl

In het hart van Twente vind je het kleine Weerselo. Hier combineren wij kwalitatief Europees eikenhout met Twents vakmanschap. In onze werkplaats werken we aan de mooiste Boomstamtafels. Onze professionele tafelmakers weten elke keer weer een unieke eiken boomstamtafel te leveren. Standaard of maatwerk, alles is mogelijk en wordt volgens hoge kwaliteit standaard gemaakt. We gebruiken hoogwaardig en duurzaam Europees eikenhout zodat je ook zeker weet dat je een tafel met een uitmuntende kwaliteit in huis krijgt.

Video afspelen

Elk huis heeft net als onze boomstamtafels een eigen en uniek karakter. Daarom hebben wij ook een team van adviseurs en stylistes die samen met jou die prachtige tafel uit kunnen zoeken. Vakkennis en enthousiasme is volop aanwezig. Kom naar de showroom en laat je adviseren. Zeker weten dat er iemand op het door jouw gewenste tijdstip beschikbaar is, maak hier dan een afspraak. Kun je niet komen, test onze creativiteit en stuur ons foto’s van je huis. Tijdens een telefonisch gesprek of via beeldbellen helpen we je jouw tafel uit te zoeken.

Showroom

Een echte Boomstamtafel moet je zien maar vooral voelen

Toch liever de Boomstamtafel in het echt bekijken? Dat kan in onze showroom in Weerselo. Hier hebben wij alle massief eikenhouten tafels in diverse afmetingen, kleuren en afwerkingen staan. Stuk voor stuk unieke exemplaren aan robuuste, authentieke, rustieke, strakke en chique eettafels staan. Allemaal gemaakt van massief Europees eikenhout van uitmuntende kwaliteit. De tafels staan in prachtige settings met eetkamerstoelen, handgemaakte eikenhouten meubelen en accessoires zodat je ook echt kunt zien hoe een tafel en jouw huiskamer kan staan.

Het kopje koffie, thee en cappuccino (met natuurlijk iets lekkers) en ons verkoopteam staan altijd klaar voor jou. Onze prachtige showroom, onze ervaren adviseurs die altijd tijd hebben voor een mooi advies en onze grote klantvriendelijkheid maken een bezoek aan onze showroom altijd een feest.

Video afspelen