Garantie

Wij leveren onze eikenhouten boomstamtafels en meubelen altijd uit na een grondige controle op basis van hoogstaande kwaliteitseisen. (Eiken)hout is een natuurproduct. Hoewel wij werken met kwalitatief hoogwaardig en binnen de normen gedroogd hout moet een eikenhouten boomstamtafel of een eikenhouten handgemaakt meubel altijd “wennen” als ze geplaatst worden. De tafel kan dan gaan werken. Er kunnen kleine scheuren ontstaan, een noest kan iets omhoogkomen. Dit hoort bij het natuurlijke product dat je gekozen hebt en maakt ook de unieke uitstraling van jouw tafel. Deze werking valt niet onder de garantie. 

Houdt hierbij ook goed de luchtvochtigheid in de ruimte in de gaten. Eikenhouten meubelen blijven het mooiste als er een luchtvochtigheid tussen de 50% en 60% in de ruimte aanwezig is. Hogere of lager luchtvochtigheid kan werking in het hout veroorzaken.

Gebruik tenminste 8 weken na de levering van jouw boomstamtafel onderzetters bij warme producten. Plaats geen grote voorwerpen als vazen en fruitschalen binnen deze termijn. De kleur heeft de tijd nodig om uit te harden. Ons advies is om ook na deze 8 weken in ieder geval onderzetters bij warme producten te gebruiken. 

Stuur ons een mail (klantenservice@jurhagenwebdesign.nl) als je een klacht op je eikenhouten boomstamtafel hebt. We kunnen dan kijken of het onder de garantie valt of dat we toch een oplossing voor je kunnen vinden als dit niet zo is.